[tippy title=»Det» header=»off» height=»100″]Non esiste una quota da (non) dover riempire nei rapporti con altri esseri umani.[/tippy] fins ikke noe kvota man skal (ikke) fylle opp i forholdet med andre mennesker.

[tippy title=»Motstanden» header=»off» height=»100″]La resistenza a dire di no non è solo emotiva, ma ha anche a che fare con la propria visione della vita, le proprie idee e idiosincrasie.[/tippy] mot å si «nei» er ikke bare emosjonell, men har også med eget livsyn, ideer, og idiosynkrasier å gjøre.

[tippy title=»Det» header=»off» height=»100″]Diventa naturale associare il «no» con «nemico», «scortese», «ingeneroso» etc.[/tippy] blir naturlig å forene «nei» med «uvenn», «uhøflig», «ugenerøs», osv.

[tippy title=»Man» header=»off» height=»100″]Dobbiamo invece essere molto amichevoli e allo stesso tempo molto chiari sul fatto che «in questo momento abbiamo dei bisogni differenti».[/tippy]  trenger i stedet å være ganske vennlig, og samtidig fast om det at «akkurat nå har vi forskjellige behov».

[tippy title=»Som» header=»off» height=»100″]Come sempre è il processo che conta in assoluto di più e non il risultato. Quest’ultimo deve cedere il passo al primo.[/tippy]  alltid, er det prosessen, og ikke resultatet som teller mest. Det andre skal vike for det ene.

 

[tippy title=»Det» header=»off» height=»100″]Ciò che è importante qui – di nuovo, non è il quando e a quale scopo, ma il perché  e il come.[/tippy]  som er viktig her – igjen, er ikke når eller til hva, men hvorfor and hvordan.

 

 

 

Tagged with →  

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.