Et utvalg oppnevnt av Kunnskapsdepartementet leverte i oktober i fjor sitt forslag til rammeplan for en ny barnehagelærerutdanning. Målet for den nye utdanningen er at den skal være en integrert, profesjonsrettet og forskningsbasert utdanning som er attraktiv, innovativ og krevende. Barnehagelærerutdaninngen skal være av høy kvalitet og svare på barnehagens behov for god og grunnleggende kompetanse. Dessuten skal utdanningen gi et godt grunnlag for videre kompetanseutvikling i yrkesutøvelsen. Departementet har gjort enkelte justeringer i rammeplanutvalgets forslag og sender med dette et utkast til forskrift om rammeplan for bachelor barnehagelærerutdanning på høring.

(01.02.2012)

Undertegnede satt i det utvalgtet så lenge han rakk til det, og kan love dere det blir spennende!

Her er høringsbrev fra KD.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.